Je bent hier:

Engineering en voorbereiding

Ook bij het ontwikkelen van uw idee tot een maakbare oplossing, denkt Ersatel met u mee. Wij zetten onze praktijk ervaring graag voor u in.

Wij kunnen het voorlopige ontwerp toetsen aan de werkmethodieken uit de praktijk. Met onze expertise voeren wij een site-survey of schouw uit op locatie, zodat de knelpunten, scope en realiseerbaarheid wordt bepaald. Ook kunnen wij het optimale tracé bepalen, zodat de kosten zo laag mogelijk blijven en de maakbaarheid blijft. Deze informatie wordt verwerkt in de engineering en bespreken wij met stakeholders. Hierna kan het ontwerp verder in detail worden uitgewerkt, zodat er een lijst ontstaat van de benodigde materialen en uit te voeren werkzaamheden.

De engineering zetten wij om in werkpakketten voor de uitvoering. Het aanvragen van de Klic en het verder voorbereiden van de werkzaamheden voeren wij in eigen huis uit. Tijdens de uitvoering kunnen wij ook het inmeten van de werkzaamheden uitvoeren. Hierdoor is er inzicht in de voortgang van de uitvoerende werkzaamheden.